650-645-2196

Horizontaal lossen

In 1984 bouwde Knapen Trailers al de eerste schuifvloertrailer. Sindsdien specialiseren wij ons in dit type trailer. Niet voor niets is Knapen Trailers in deze toepassing al meer dan 34 jaar marktleider in Europa. Benieuwd hoe een schuifvloertrailer werkt? Bekijk de video...

Een schuifvloertrailer biedt u veel voordelen. U beschikt over een groot transportvolume en een laag voertuiggewicht. U kunt niet alleen alle soorten bulkvracht vervoeren..., maar ook stukgoed: Ideaal als retourvracht. U brengt bijvoorbeeld grondstoffen naar een fabriek en neemt vervolgens de eindproducten mee terug. Positief dus voor uw bezettingsgraad!

 

 

Als absolute nummer 1 in Europa bieden wij u al meer dan 34 jaar de perfecte trailer voor het transport van agrarische producten, hout, salinity en stukgoed. De hoogste kwaliteit is waar wij voor staan. U krijgt een eerlijke garantie en wij staan voor 100% achter ons product. Dankzij onze hoge kwaliteit en onze hoge inruilwaarde heeft u de laagste lifecyclekosten. Daar zijn wij trots op en daar mag u ons op aanspreken.

 

Op onze Engelstalige- of Duitstalige website vindt u veel nieuws en ontwikkelingen. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 Bekijk het laatste nieuws op onze Engelstalige website

6183878041

 

 

Uw dealer:

 

 

 

 

MA Trail
Marcin Adasik
Chojnice
Tel: 52 39 51 651
Kom: 604 681 747
info@matrail.com
www.matrail.com


Brochure